Reduceri de mărțișor!

Astăzi este 1 martie, ziua Mărțișorului, așa că unele edituri au decis să aibă câteva campanii cu această ocazie, care constau în reduceri la cărți! Știu că sunteți vânători de reduceri și implicit de cărți, așa ca vreau să vă amintesc că în această perioadă puteți profita de prețurile reduse la editura Nemira, Herg Benet și Corint. :)

1. Editura Nemira
Cum spuneam, prima editură este Nemira. Campania este valabilă în perioada 27 februarie-05 martie și constă în reducerea unor titluri interesante cu până la 40%. Printre aceste titluri se numără și volumul al treilea din seria Călătoarea de Diana Gabaldon, Armada de Ernesc Cline, două noutăți interesante care pot fi precomandate.
2. Editura Corint
Ideea postării a venit de acolo, fiindcă am primit un e-mail în care am aflat că multe titluri au reduceri mari și multe dintre ele sunt cărți care merită citite. Partea bună este că la 70 de lei, transportul este gratuit și scăpați de orice cost suplimentar! Câteva cărți din colecția Leda Edge, preferata voastră, sunt reduse, dar și unele din categoria cărți romantice au un discount considerabil de 50%! Așadar în perioada 1-8 martie, pe site-ul editurii Corint o să fie o campanie de 50% reducere, atât la autori clasici, cât și la autori contemporani. Dacă intrați, vă recomand Magonia, Blestemul Câștigătorului, Jocul Coroanei, Arhivista Wasp și chiar dacă nu e la reducere, Arena 13 fiindcă merită să o cumpărați!


Și ultima, dar nu cea din urmă, Herg Benet! Prețurile aici se evaporă, la fel ca zăpada topită de ghiocei.
Primăvara începe cu sărbătorirea femeilor speciale din viețile noastre, așa că v-am pregătit daruri numai bune pentru oricare dintre noi, fie de primit de către doamne, fie de dăruit de către domni: mărțișoare de citit. În perioada 1-8 martie, cărțile scrise de către autoarele române contemporane au reducere de 45%* pe site-ul editurii, cu prețuri pornind de la 11 lei.

Așadar, pe site-ul editurii, aveți prețuri mici, chiar sub 15 lei, la cărți interesante. Aș vrea să vă recomand câteva, dar nu vreau să se supere restul autorilor, deci rămâne să decideți voi ce cumpărați!

Vă mulțumesc că ne urmăriți! Pe data viitoare! Până atunci...spor la cumpărături! :)
Share:

1 comentarii:

Mirela Barbalata spunea...

Merci pentru pont ;)