Book Haul Ian-Feb 2017

Bună seara, tuturor! Așa cum am promis în urmă cu câteva zile, la fiecare două luni voi posta toate pozele cu cărțile pe care le-am primit de la edituri. În primele două luni ale acestui an, am primit 26 de cărți de la editurile: All, Corint, Nemira, Storia, Litera, Celestium, Herg Benet și librăria Libris. Sunt multe cărți și puțin timp, motiv pentru care sunt puțin în întârziere cu ele și mă chinui să nu amân prea mult. Recenziile tuturor, probabil că vor apărea pe blog până la finalul lunii, eventual câteva la începutul lui aprilie.

De la editura Corint, am primit două romane pe care le-am ales eu. Ambele le-am citit și mi-au plăcut mult, dar încă nu am finalizat recenziile. Arhivista Wasp este disponibilă aici și Arena 13 este disponibilă aici.


De la editura Litera am primit cele 4 cărți de mai sus. Link-urile pentru cumpărare sunt: Tony&Susan, Parada de Paște, În umbra lui Kissinger, Vulpea și steaua.
Editura Nemira m-a încântat cu 3 cărți pe care le-am adăugat în lista de dorințe încă de când au apărut și cele din rândul de jos le-am descoperit în colet și din cât am citit până acum, îmi plac. Femei Periculoase, Hărțile Prevestitoare, Ucenicul Asasinului, Lunea începe sâmbătă și E greu să fii zeu le puteți comanda de pe site-ul editurii.

Editura All mi-a trimis al doilea colet, și de această data cărțile le-am ales eu Evanghelia după Lucifer e disponibilă aici și Gâtul Girafei aici.
Editura Celestium ne-a trimis aceste trei romane, dintre care unul cu poezii. Visucy, Ochii unui Înger și Cel mai fascinant ținut este ținutul de mână sunt disponibile pe site.
Probabil cel mai așteptat colet a fost cel de la Storia Books. Aveam așteptări medii de la cele 3 romane primite, dar mi-au plăcut foooarte mult toate. Graffiti Moon, Stone Rider și Unghere și cotloane sunt disponbile pe Libris și Elefant și în curând pe site-ul editurii Storia.
Noul colaborator al blogului, Libris mi-a trimis o carte drăguță, Magonia, una dintre cele mai frumoase cărți pe care le-am citit, fără să știu nimic despre ele. A fost...aleasă după copertă. O puteți cumpăra de aici !
Herg Benet a trimis 9 cărți, dintre care două au fost pentru concurs și nu le-am afișat. Seria Neamul Corbilor, Fata de la Nord de ziuă, Zilele noastre nu vor mai fi niciodată, Poezii despre văduve, Malad, Noumenir sunt dispinibile pe site-ul editurii.

După cum vedeți sunt multe cărți și din păcate au ajuns toate coletele cam în același timp. Am încercat să fac maratoane de citit, acum voi face maraton de scris recenzii. :)
Mulțumesc că ți-ai făcut timp să intri și să vezi ce am primit! Următorul Book haul este în 1 mai, pentru lunile martie-aprilie
Share: