New Year Resolution
Bună dimineaţa! După cum probabil aţi observat am făcut câteva modificari la aspectul blogului, aşa că nu am avut timp să scriu acest articol, pentru că abia după câteva zile, am reuşit să îl aduc la aspectul dorit. Că tot veni vorba...cum vi se pare? Am primit ajutor de la Nadia, de la The cemetery of books. Aş avea nevoie de o părere. În anul 2016, am citit câteva zeci de cărţi, fără să am un număr ţintă, dar în acest an, vreau să citesc minim 52 de cărţi, deci in media, una pe săptămână. Până acum am citit 6, așa că mă descurc destul de bine.
Dacă sunteţi curioşi, acesta este planul meu, deci printre cele 50 de cărţi în mod sigur voi avea toate categoriile şi dacă doriţi puteţi face şi voi, pentru că este interesant şi astfel sigur o să fiţi mulţumiţi la final, dacă reuşiţi să terminaţi provocarea. Eu sigur voi fi! Puteţi încerca să alternaţi genurile pentru a evita monotonia. De exemplu să citiţi câte patru cărţi din fiecare gen şi cu ocazia asta o să vedeţi că multe vă vor plăcea.
În acest an, mi-am propus să postez mai multe articole, pe lângă recenziile şi interviurile pe care oricum le postam şi până acum, pe diverse teme, pentru că este mai interesant aşa. şi pe pagină va fi mai multă activitate din partea noastră. Vom avea o mulţime de poze pe pagină şi de postări pe blog şi voi organiza şi câteva concursuri, în colaborare cu alţi bloggeri, dar și separat. De asemenea, cum spuneam mai sus, la fiecare două săptămâni, dintre cei înscriși pe blog și cei care au dat share articolului, voi alege o persoană câștigătoare. Vom avea și alte concursuri, separat de acesta, pe pagină, de tipul like&share sau cu înscriere pe blog. Dacă aveţi idei pentru vreun articol pe care doriţi să îl public, sau doriţi ceva nou, anunţaţi-mă! Orice sfat sau sugestie este bine-venită!

Share:

9 comentarii:

Roxi Adina spunea...

Mult succes cu blogul și inspirație din plin! ^.^

Carti Zburatoare spunea...

Multumesc! Asemenea!

Carti Zburatoare spunea...

Total de acord! Calitatea conteaza. Dar un aspect frumos iti da o senzatie placuta. :)

Pixie Inkheart spunea...

~~Ganbatte~~
Imi place blogul :) Dar cel mai important e sa iti placa tie :)

catalina spunea...

imi place cum scrii dar mai mult imi plac concursurile chiar daca nu castig dar importanta e participarea

Carti Zburatoare spunea...

Niciodata nu stii cand te loveste nororcul! Si eu participam la concursuri si nu prea castjgam la inceput. Acum am peste 30 de carti castigate la concursuri.

Rodica Florentina Denghel spunea...

����

Mirela Barbalata spunea...

Succes in a-ti atinge obiectivele :)

Lorii Andre spunea...

In primul rand, blogul arata foarte dragt.
In al doilea rand, as vrea sa iti urez succes in a-ti atinge obiectivele. Eu mi-am propus sa citesc 60 de carti anul acesta :))