La mulţi ani şi mulţumesc!


Iată că suntem în ultima zi a anului 2016. Nu îmi vine să cred ce repede a trecut. Probabil că toţi vă ocupaţi cu pregătirea mesei tradiţionale de Anul Nou sau vă gândiţi cu ce să vă îmbrăcaţi în noaptea ce urează să o petreceţi alături de prieteni sau familie, dar eu doresc să profit de acest moment ca să mulţumesc tuturor! Vă mulţumesc tuturor celor care ne apreciaţi postările, vă faceţi timp să lăsaţi un scurt comentariu sau daţi un share ca să vadă şi alţii. Vă mulţumesc celor care ne urmăriţi constant pe blog şi pe pagină şi mă bucur că am ajuns la 7000 de aprecieri în câteva luni.

Mă bucur nespus că am creat acest blog şi această pagina, am avut ocazia să cunosc o mulţime de oameni minunaţi şi alţi bloggeri de treabă cu care am colaborat. Ar trebui să fim uniţi, să nu ne certăm, să nu jignim şi să colaborăm, atât între noi, cât şi cu editurile.
De asemenea mulţumesc autorilor români care şi-au luat puţin din timpul lor liber şi ne-au răspuns la întrebări în cadrul unui interviu, iar dacă doriţi să citiţi unul anume, aici este lista interviurilor din anul 2016, care sper că se va dubla în anul care vine. 
1. Interviu cu Alex Berindei
2. Interviu cu Iulia Ionita
3. Interviu cu Marina Neagu
4. Interviu cu Lina Moaca
5. Interviu cu Raluca Chiper
6. Interviu cu Ana Barton
7. Interviu cu Daniel Botea
8. Interviu cu Simona Stoica
9. Interviu cu Iarina Satmari
10. Interviu cu Corina Iancu
11. Interviu cu Sebastian Oaches
12. Interviu cu Cristina Otel
13. Interviu cu Ana Manescu
14. Interviu cu Theo Anghel
15. Interviu cu Sandra Coroian
16. Interviu cu Ana Sandulescu

17. Interviu cu Ovidiu Eftimie
18. Interviu cu Catalin Marin
19. Interviu cu Lee Soo Jun

Ţin să mulţumesc în special editurilor care colaborează cu noi, indiferent dacă am primit deja cărţi pentru recenzie sau le vom primi în curând. Vă mulţumesc pentru amabilitate, pentru cărşile minunate şi pentru susţinere. Mulţumim că ne-aţi băgat în seamă deşi eram abia la început şi cu blogul şi cu pagina şi pentru seriozitate. Aici menţionez editurile: Nemira, Quantum, Celestium, All, Herg Benet, Storia Books şi Litera.
Vă mulţumesc încă o dată! Vă doresc tuturor un sfârşit de 2016 şi un început de 2017 plăcut!
Share:

2 comentarii:

Mihaela spunea...

Felicitări pentru realizări, Ștefan! La cât mai multe în anul care vine, la mulți ani! ^^

Mirela Barbalata spunea...

Felicitari pentru activitate! Succes in continuare!
La multi ani! Un an 2017 plin de lectura, aprecieri dar mai ales sanatate si putere.