Filme 2016

Am intrat în ultima lună a anului 2016, aşa că ne apropiem cu paşi mari de anul ce urmează. În 2016 au apărut multe filme interesante şi mult aşteptate şi sper ca le-aţi văzut. Dacă totuşi nu le-aţi văzut, uitaţi ce vă propun eu să urmăriţi în luna ce urmează, ca să nu treacă anul fără să le vedeţi:

1. Fatastic Beasts and Where to find them
Durată: 133 minute
Detalii aici !

Fantastic Beasts and Where to Find Them o face pe autoarea J.K. Rowling să se întoarcă în universul Harry Potter! Eroul este Newt Scamander, autorul cărții omonime din care studiază Harry în timpul primului an la Hogwarts, iar filmul îi prezintă aventurile, căci Newt nu se lasă până nu devine cel mai celebru magizoolog din lume. Călătoriile sale îi vor scoate în cale cele mai fantastice creaturi, unele dintre ele deosebit de periculoase. 
Filmul interesant şi mi-a plăcut mai ales pentru că îmi era dor să reintru în lumea creată de J.K. Rowling. Personajele sunt drăguţe. Totuşi, chiar dacă este mult mai alert decât Harry Potter, le prefer pe cele din urmă.

2. Miss Peregrine's Home for Peculiar Children
Durată: 127 minute
Detalii aici !
 Atunci când Jake descoperă indicii despre un mister care cuprinde realități și timpuri alternative, el descoperă un refugiu secret, cunoscut drept Căminul Domnișoarei Peregrine pentru Copii Ciudați. Pe măsură ce Jake află mai multe despre rezidenții acestuia și despre abilitățile lor neobișnuite, el își dă seama că siguranța este o iluzie, și că pericolul pândește sub forma unor inamici puternici, și ascunși. Jake trebuie să își dea seama ce este real și ce nu, în cine poate avea încredere, și cine este el cu adevărat.

Pentru cei care au văzut filmul, există şi trei cărţi (filmul e făcut după prima din ele), care sunt minunate. Filmul prezintă câteva schimbări, dar totuşi merită văzut.

3. Captain America: Civil War
Durată: 147 minute
Detalii aici !

 Prăpădul stârnit de Ultron pe Terra face guvernele lumii să se întrebe dacă există vreo șansă să îi țină în frâu pe supereroi. O lege mondială îi obligă pe aceștia să se deconspire autorităților. Dacă Tony Stark susține legea, Căpitanul America crede că aceasta limitează libertățile individuale. Alți supereroi se aliază pozițiilor celor doi Răzbunători, iar curând se va ajunge la un război civil al supereroilor. Cine va învinge și cu ce preț?

Probabil este cel mai aşteptat film al anului. Căpitanul Ameirca revine într-un film captivant, apar noi ameninţări, noi conflicte şi revedem personajele pe care le îndrăgim. P.S: apare şi Spider-Man

4. Suicide Squad
Durată: 123 minute
Detalii aici !
 Sunt celebri pentru faptele lor rele și pentru anarhia pe care o provoacă oriunde ar ajunge, dar guvernul Statelor Unite a reușit să-i prindă și să-i vâre după gratii. Pentru a-și micșora pedeapsa, nelegiuiții acceptă sinucigașe misiuni sub acoperire, conștienți că eșecul înseamnă moartea. După ce și-au folosit puterile și inteligența pentru rău, Joker-ul, Harley Quinn, Deadshot și colegii lor vor lupta de data aceasta de partea binelui.

Brigada sinucigaşilor are mulţi fani, dar şi mulţi hateri. Mie personal mi-a plăcut, dar există părţi care le-am detestat. Consider că merită văzut pentru că nu este deloc plicitisitor, iar personajele, nebune sau nu, sunt amuzante.

5. Maximum Ride
Durată: 88 minute
Detalii aici ! Sunt 6 adolescenti care nu sunt genul de adolescenti obisnuiti. Numele lor sunt Max (14 ani), Fang (14 ani), Iggy (14 ani), Nudge (11 ani), Gazzy (8 ani) si Angel (6 ani). Ei sunt niste hibrizi umani. Un procent de 2 la suta de ADN aviar este inclus in ADN-ul lor uman. Cei 6 evadeaza dintr-un laborator numit <<Scoala>> cu ajutorul ingrijitorului lor, si incearca sa se ascunda in munti. Dupa un timp sunt descoperiti de garzile laboratorului, care o rapesc pe Angel. Ceilalti tineri pornesc…

Filmul se bazează pe cartea cu acelaşi nume, scrisă de James Patterson. Personajele sunt interesante, dar filmul este cam scurt şi dă impresia că nu se întâmplă nimic. Am speranţe mari de la continuare, dar până atunci vă recomand să încercaţi filmul pentru că s-ar putea să vă placă şi să citiţi apoi cartea.

Acestea sunt filmele mele preferate din 2016. Desigur se adaugă şi Inferno, Bridget Jones, Ghostbusters, Central Intelligence, The 5th Wave, Ride Along, London has Fallen şi altele, dar acestea 5 sunt interesante, iar multora le plac filmele de acţiune şi cu super-eroi. Vă mulţumesc celor care au citit acest articol şi sper că v-am ajutat! Dacă ştiţi alte filme, vă rog să lăsaţi un comentariu dacă doriţi să îmi recomandaţi un film. Pe data viitoare!

Share:

1 comentarii:

maria ancuta spunea...

Maximum ride mi-a placut foarte mult...o lista foarte interesanta