Book Tag: Dashing through the Snow

În primul rând: Crăciun fericit! Dacă tot am intrat în spiritul sărbătorilor am decis să fac azi un tag drăguţ preluat de pe bloguri Thoughts about Books. Îţi mulţumesc Roxi Adina şi îmi cer scuze că a durat aşa de mult, dar m-a prins febra Crăciunului şi am avut o mulţime pe cap. Dragilor, vă invit să citiţi răspunsurile mele şi dacă doriţi să răspundeţi şi voi.

1. Name a book you would like to see under your Christmas tree.

Hmm...adevărul este că mi-ar place să găsesc sub brad o mulţime de cărţi şi din fericire am găsit mai mult decât una, dar o carte mai specială care mi-aş dori să o citesc cât mai repede ar fi "Crave the Mark de Veronica Roth". Am înţeles că va apărea la editura Leda în ianuarie şi probabil voi aştepta să fie tradusă.


2. A book you’ll be reading during the Christmas season.

Nu este chiar o carte de care are vreo legătură cu Crăciunul, dar asta o citesc pentru că titlul m-a atras şi am comandat-o. Următoarea pe listă este Blestemul Câşigătorului şi apoi am două cărţi de editura All super pe care le voi citit. Sper să fac acest lucru în 2016.


3. Favourite Christmas movie.

Filmul meu preferat...Mereu a fost, mereu va fi, indifernt de vârstă. Îl revăd în fiecare an în preajma sărbătorilor, dar fac şi un maraton cu Harry Potter. Nu ştiu de ce, dar fără ele, Crăciunul nu ar fi Crăciun. Al vostru care este? Aştept răspunsuril voastre jos, într-un comentariu.4. Do you like snow?

Dacă îmi place?! O ador! Iarna este anotimpul meu preferat! Zăpada îmi aminteşte de Crăciun, când ninge este aşa plăcut să citeşti şi să nu uităm că avem nevoie de zăpadă pentru a putea merge la ski la munte, nu? Deşi nu suport frigul, căldura din casă este minunată, iar albul mă relaxează.5. Name a character you would like to spend your Christmas day with.

Evident, el. Robert Langdon, creaţia lui Dan Brown este personajul meu preferat! Gândirea sa este extraordinară şi mi-ar place să îmi dea nişte lecţii de simbolistică. Cred că ne-am distra de Crăciun, poate am salva lumea, cine ştie?
7. What fictional place would you like to spend Christmas at?

La Hogwarts...Da, ştiu..Zero orginialitate, dar întotdeauna mi-am dorit să merg acolo. Mi se pare super acel castel şi elevii de acolo sunt drăguţi. Ca să nu mai vorbesc de atmosfera misterioasă şi de toţi profesorii de acolo. Ce să mai zic...ar fi un vis devenit realitate.


8. Fondest Christmas memory?

Nici nu mai îmi amintesc ce vârstă aveam, dar într-un an am decis că doresc să fie Crăciunul perfect, aşa că am făcut o mulţime de figurine din turtă dulce decorate aşa de bine! Si bradul a fost preferatul meu! A fost singurul an în care bradul a arătat exact cum doream. M-am uitat toată seara la filme aşteptând cu nerăbdare să vine moşul. Cred că m-am simţit cel mai bine.
9. Can you say Christmas tree then times FAST in a row?

Ha ha ha! Am încercat de mai multe ori până să reuşesc. Dacă încerci mult, parcă nu iese. Tot uitam cuvintele a treia oară şi ieşsea o prostie. Dar...în final am reuşit!!!

Mulţumesc pentru tag! Vă doresc tuturor sărbători fericite, multă sănătate şi să vă bucuraţi de sărbători alături de familie şi cei dragi! Nominalizez în continuare pe oricine doreşte să îl preia pentru că deja este Crăciunul şi este cam târziu, cu condiţia să menţioneze blogul meu şi să lase un link jos. 

2 comentarii:

Roxi Adina spunea...

Hihii, ce mă bucur că ai făcut tag-ul! Îmi plac tare mult răspunsurile! :D Și eu îmi doresc să ajung la Hogwarts, cred că atunci m-aș simți împlinită în totalitate. :))

Crăciun fericit cu multă veselie și persoane dragi în jur! >:D<

Mirela Barbalata spunea...

Super tagul :) . ! Iar raspunsurile tale sunt interesante :) . Important estw sa fie un Craciun dupa sufletul tau. Cel putin eu asa il privesc.