Interviu cu Marina Neagu

Marina Neagu este autorea seriei Urlet in Tacere si a cartii Frumuseti Monstruase, ambele carti, fiind disponibile pe site-ul editurii Quantum. Este economist de profesie insa si-a descoperit talentul de scriitor si a devenit cunoscuta in Romania.
Cartile ei pot fi cumparate de pe site-ul editurii Quantum Publishers. Ii multumim pentru timpul acordat interviului nostru!


Întrebare: Cand ti-ai dat seama ca doresti sa devii scriitoare?
Marina Neagu: Nu a fost vorba de un moment anume. Practic, nu mi-am dat seama ca voi publica ceea ce scriu. Totul s-a nascut din placera de a contura o lume imaginara, apoi mai multe in care personajele trec prin diverse stari emotionale, cunosc sentimente profunde, gresesc si invata (nu toate) din nereusitele lor

Întrebare: Care este cel mai dificil lucru in a scrie un roman?
Marina Neagu: Pentru mine, cel mai dificil moment a fost atunci cand, dupa ce am scris jumatate de roman, m-am gasit intr-un moment in care o idee noua a refuzat sa imi dea pace. A trebuit sa revin asupra celor scrise si sa fac modificari majore pentru a o putea folosi

Întrebare: La ce lucrati acum?
Marina Neagu: Momentan lucrez la volumul doi din Urlet in tacere.Întrebare: Mentionati o carte care v-a influentat ca scriitor.
Marina Neagu: Toate cartile pe care le-am citit. Unele m-au ajutat sa imi gasesc o parte din lipsuri, altele m-au ajutat sa trec peste limitele impuse de o gandire conservatoare.

Întrebare: Daca ai putea sa intalnesti un personaj literar, care ar fi acesta? De ce?
Marina Neagu:Tyrion Lannister, din seria lui George R.R. Martin. Ma fascineaza modul in cae autorul a reusit sa dea nastere unui personaj atat de complex. Un personaj care se ridica deasupra altora, in ciuda staturii sale. Cea mai grozava arma a lui Tyrion este mintea si nu ezita sa o foloseasca.

Întrebare: Cum ati descrie in cateva cuvinte cartea scrisa de tine?
Marina Neagu: Un romance cu mult umor si actiune alerta.

Întrebare: Ce ati dori sa le transmiteti potentialilor cititori ai cartii?
Marina Neagu: Va multumesc pentru timpul acordat cartii mele. Aceasta poveste a fost scrisa cu scopul de a va destinde, de a va aduce zambetul pe buze. Sper sa va placa!

Descrierea cărţii:

Lara ştie că, pentru ea, tentaţiile întunecate sunt foarte mari. Crescută şi protejată de un preot–gardian, reuşeste până la vârsta de 18 ani să îşi ţină în frâu pornirile demonice. Dar când se mută în Valea Îngerilor, Lara află că existenţa ei nu este întâmplătoare.
Gardienii, soldaţi ai îngerilor, sunt crescuţi şi instruiţi să distrugă toate umbrele, fiice ale demonilor.
Şi Lara este una dintre ele.
Cu toate că a reuşit să se ascundă de gardieni timp de 18 ani, odată cu noua ei mutare, se trezeşte nu numai înconjurată de aceştia, dar şi nevoită să accepte o legătură specială cu unul dintre ei.
Noua alianţă îi oferă Larei prima dragoste, dar şi riscul de a plăti cu propria viaţă şansa de a elimina definitiv umbrele.
Share:

17 comentarii:

Diana Gabriela spunea...

Nu am auzit de cartea ,,Frumuseti monstruoase" dar subiectul ei ma atrage!

Diana Gabriela spunea...

Ii urez cat mai multa inspiratie Marinei Neagu! E o doamna foarte draguta! Ma bucur ca mai sunt scriitori romani asemenea ei!

Simona Stavar spunea...

De multă vreme vreau să citesc cartea Marinei Neagu. Sună foarte bine și chiar vreau să mi-o cumpăr :)

Simona Stavar spunea...

Also... Coperta e absolut superbă. Baftă în continuare scriitoarei! La cât mai multe romane!

alinaalina_12 spunea...

Nu am citit cartea , dar sper sa mi-o achizitionez si eu.. Frumos interviu.. Si ador coperta carti..

Narcisa Clipa spunea...

Am auzit de cartile acestei scriitoare, dar inca nu am avut ocazia sa le citesc.

Narcisa Clipa spunea...

Ma bucur atat de mult ca exista atat de multi scriitori romani talentati care au in sfarsit sansa sa se exprime si sunt sprijiniti.

Narcisa Clipa spunea...

Mi-a placut raspunsul acestei scriitoare legat de cartea care a influentat-o. Si eu cred ca fiecare carte ne influenteaza, unele mai mult, altele mai putin. Cert este ca fiecare carte citita face parte din noi.

Narcisa Clipa spunea...

Sper sa pot sa imi cumpar macar una din cartile dansei candva caci momentan timpul si banii imi sunt dusmani.

Boghean Daniela spunea...

Mi s-a spus că sunt superbe cărțile doamnei! O prietenă a citit seria Urlet în tăcere și mi-a spus că a fermecat-o. Sper să fie cum spune ea. :D

Boghean Daniela spunea...

Apropo, interviul este foarte frumos! Felicitări scriitoarei și vouă, echipei! Drăguuț! :D

Dark Shadow spunea...

Acest comentariu a fost eliminat de autor.

alexa ioana spunea...

am auzit de ceva vreme de acesta carte, tot de pe paginile dedicate cartilor pe facebook, bineinteles :))
imi place foarte mult coperta si subiectul ma intriga. de asemenea ma atrage si seria Urlet in tacere, imi place foarte mult titlul si sunt curiosasa despre ce este vorba

alexa ioana spunea...

va felicit pentru interviu si ii doresc autoarei mult succes si inspiratie pe mai departe :)

alexa ioana spunea...

si eu la fel ! sper sa imi pot achizitiona si aceasta carte, in ultimul timp apar atat de multe, in special scrise de catre autori romani, incat nu stiu ce sa iau mai intai...

Mirela Barbalata spunea...

Felicitari pentru interviu. Nu am citit nimic de la aceasta autoare......inca :)

maria ancuta spunea...

frumuseti monstruoase imi place foarte mult